Sponsoren

 

De Noordkaap Challenge vraagt de nodige voorbereiding. Denk aan een goede auto met juiste uitrusting. Daarnaast zullen we in tenten slapen, dus ook hiervoor hebben we equipment nodig. En natuurlijk willen we zoveel mogelijk geld ophalen voor het goede doel! Hiervoor zijn wij op zoek naar sponsoren die hun merk willen verbinden aan ons, onze reis en natuurlijk aan het goede doel.

Daarnaast worden wij tijdens onze rit, 7.200 km waarvan een groot deel door sneeuw en in het donker, gechallenged. Dat betekent dat wij opdrachten doen in ruil voor een donatie. Dit kunnen opdrachten zijn vanuit de organisatie, maar donateurs kunnen ook opdrachten voor ons bedenken. We komen door onherbergzame gebieden, dus de challenges maken het ons ook nog eens vrij lastig waarschijnlijk.

Iedereen kan en mag ons sponseren, graag zelfs! Dit kan zijn doormiddel van een financiele donatie, maar dit mag ook door middel van spullen welke wij nodig zullen hebben. Ook in de voorbereiding zullen we de nodige assistentie en voorbereidingen nodig hebben.

Wat betekend het voor u?

U steunt het goede doel en wij geven hier media-aandacht voor terug. Radio 3FM besteedt veel aandacht aan deze trip. diverse dag/week en vakbladen doen een uitgebreide reportage. Door de deelname van verschillende BNérs zal ook de nodige media aandacht op gang gebracht worden Maar vooral ook WIJ en de organisatie van de Noordkaap Challenge plaatst met grote regelmaat berichten en foto’s van deelnemers aan deze reis op de verschillende websites en Facebook pagina's